Slangar

Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av högkvalitativa industrislangar och högtrycksslangar från certifierade leverantörer, för alla behov. Allt från vattenslang i PVC till monterade betongpumpslangar eller asfaltslangar som klarar +180°C. Hos oss hittar du allt från hydraulslangar, bromsslangar, avgasslangar, bränsleslangar och kylarslangar till ångslangar, tryckluftsslangar och ventilationsslangar.

Våra högtrycksslangar passar framförallt för hydraulik då de är tillämpade för reguljära till extrema tryck, temperaturer och impulser. Vilket gör att de även kan användas till andra applikationer såsom högtryckstvättar, färgsprutning, gasledningar, kemikalier m.m.

Vi har en rad olika slangar som är olje- och flamhärdiga, UV-beständiga, slittåliga samt värme-, ozon- och väderbeständiga och har även kemisk motståndskraft.

Hos oss erbjuds även industrislangar med hög kvalite, stor flexibilitet och låg vikt som kommer i många olika dimensioner och kan användas inom alla användningsområden. Om du har speciella önskemål på ex. slangar för specifika ändamål eller i andra material hjälper vi gärna dig med detta!

För att förbättra, säkerställa samt upprätthålla våra produkters/tjänsters kvalitet, följer våra leverantörer i enighet kraven i det internationella kvalitetsledningssystem UNI EN ISO 900.

 

Våra produkter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories