MotorEX Prospekter

Om MotorEX

MOTOREX, ETT STARKT VARUMÄRKE SOM KOMBINERAR INNOVATION OCH TRADITION

Varje starkt varumärke representeras av enastående produkter, ett omfattande och heltäckande utbud av tjänster, samt engagerade medarbetare. År 1917 grundade Arnold Bucher firman REX i Bützberg, där man i början specialiserade sig på tillverkning av läder- och golvvårdsprodukter. Ur REX uppstod 1947 märket MOTOREX som gjorde sig känt för utveckling, tillverkning och försäljning av smörjmedel och kemisk-tekniska produkter.

Bucher-Motorex-gruppen är ett oberoende schweiziskt familjeföretag som består av tre bolag. Moderbolaget Bucher AG Langenthal är ansvarigt för utveckling, produktion och försäljning av smörjmedel, underhållsprodukter och rengöringsprodukter av märket Motorex. Motorex AG Langenthal är specialiserat på industrismörjmedel och slutligen finns Motorex-Toptech AG, som planerar och installerar försörjningssystem för verkstäder.

För att upprätthålla högsta möjliga kvalitetsnivå vidareutvecklar företaget ständigt sina produkter och tjänster. MOTOREX har gjort sig ett välkänt namn världen över och är idag synonymt med såväl framgångar inom racersporten, som toppkvalitet och spjutspetsteknologi.

Car Line.pdf Marine Line.pdf Truck Line.pdf Construction Line.pdf Classic Line.pdf Addivitves.pdf Spray.pdf

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories